Pünkösd a Beerstro14-ben – Ünnepeljünk együtt!

Pünkösd a Beerstro14-ben

Pünkösd közeledtével a Beerstro14 különleges, és egyedi menüvel várja vendégeit! Ünnepeljük együtt ezt a különleges alkalmat egy felejthetetlen estével, ahol a tökéletesen elkészített steak-ek, finom sörök és minőségi borok garantáltan emlékezetessé teszik az ünnepet.

Pünkösd a Beerstro14-ben

Ünnepi hangulat és baráti összejövetelek

A pünkösdi ünnep nemcsak a finom ételekről és italokról szól, hanem az együtt töltött időről, a barátokkal és családdal való közös ünneplésről is. A Beerstro14-ben különös figyelmet fordítunk arra, hogy vendégeink számára ne csak gasztronómiai élményt nyújtsunk, hanem egy meleg, barátságos és ünnepi hangulatot is teremtsünk, ahol mindenki otthonosan érezheti magát.

Éttermünk ideális helyszín baráti összejövetelek és családi ünnepek számára is. Legyen szó egy kisebb baráti társaság találkozójáról vagy egy nagyobb családi ünnepségről, éttermünkben minden adott ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát. Tágas belső tereink és kényelmes ülőhelyeink biztosítják, hogy mindenki kényelmesen elférjen és élvezze az estét.

Ünnepi menü a Beerstro14-ben

A pünkösdi ünnep alkalmából éttermünk különleges menüvel készül, hogy vendégeink számára felejthetetlen kulináris élményt biztosítsunk. Étlapunkon olyan ínycsiklandó fogásokat találhat, amelyek a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek és a legfinomabb ízeket modern csavarral ötvözik.

Főételeink középpontjában természetesen a tökéletesen elkészített steak-ek állnak. Kínálatunkban megtalálható az omlós rib-eye steak, a rump steak, vagy a klasszikus hátszín steak.

Mindezek mellett pedig olyan különlegességek is helyet kaptak, mint a grillezett lazac steak, és a marhapofa marha sörben, bajorkáposztás burgonyás rétes, gyömbéres uborkasaláta is.

Desszert

Az ünnepi menü nem lehet teljes desszertek nélkül. Pünkösdi különlegességeink között megtalálható a friss csokoládé soufle bourbon vanília fagyival, jéghideg meggyszósszal, vagy a sajttorta málnavelővel, amely igazán elragadó ízélményben részesíti kedves vendégeinket.

Italok széles kínálata

A különleges pünkösdi menühöz válogatott italkínálattal is készülünk. A frissítő sörök mellett prémium borokat és egyedi koktélokat kínálunk, amelyek tökéletesen kiegészítik a különböző fogásokat. Kollégáink örömmel segítenek a választásban, hogy az ételekhez leginkább megfelelő bort találja meg minden kedves vendégünk.

A Beerstro14 tökéletes hely arra, hogy együtt ünnepeljünk barátainkkal és családunkkal egy felejthetetlen estével. Kiváló ételeinkkel, különleges italajánlatainkkal és a meghitt ünnepi hangulattal garantáljuk, hogy az este emlékezetes maradjon.

Látogasson el hozzánk a Károlyi utca 12. szám alá, és élje át a pünkösd varázsát éttermünkben. Ne felejtse el időben lefoglalni asztalát, hogy biztosan részese lehessen ennek a különleges élménynek.

Oszd meg ezt a cikket!

Facebook
Pinterest

Ez is érdekelhet:

Feltöltés alatt...

Emlékezetes vacsora

Mitől lesz emlékezetes egy vacsora?

Egy emlékezetes vacsora több, mint csupán finom ételek elfogyasztása; egy igazán felejthetetlen élmény a hangulat, a kiszolgálás és a helyszín összhangjától válik különlegessé.  A vacsoraélmény fontossága és az ételek minősége

Elolvasom »
Véresen sütött steak

Véresen tökéletes Halloween steak ajánlatok

A Halloween nemcsak a jelmezekről és a cukorkákról szól, hanem a gasztronómiai élvezetekről is. Az igazán hátborzongató estéhez elengedhetetlen egy tökéletes steak.  Ebben a cikkben bemutatjuk a Beerstro14 különleges Halloween

Elolvasom »
Beerstro14 átlátszó logo

Telefon: +36 70 551 3599
E-mail: beerstro14@gmail.com
Cím: 1053 Budapest, Károlyi utca 12.

BEERSTRO14 Projekt Kft.  

adószám: 26254539-2-41

Niytvatartás
Scroll to Top