Koktélhajó Budapesten: városnézés és koktélok

Koktélhajó Budapesten

A budapesti nyári esték különleges varázslattal bírnak, különösen akkor, ha a Dunáról csodálhatjuk meg a város fényeit egy koktélhajón ülve. Ez az élmény a városnézés és a gasztronómia egyedi kombinációját nyújtja, ahol az utazás mellé exkluzív koktélok társulnak.

Miért válaszd a koktélhajós városnézést Budapesten?

A városnéző hajók évek óta népszerűek Budapesten, hiszen a város legismertebb nevezetességei közvetlenül a Duna partján helyezkednek el. Az esti hajózások azonban még inkább különlegesek, mivel a Parlament, a Budai Vár és a Lánchíd esti kivilágításban egészen más arcukat mutatják. A koktélhajózás során lehetősége van arra, hogy két finom koktél mellett élvezze ezt a látványt, legyen szó alkoholos vagy alkoholmentes italokról.

Koktélhajó Budapesten

Ez a kétórás hajóút kényelmes és elegáns élményt kínál, ahol a lazítás, a kellemes társaság és a panoráma találkozik. Az egyedi kilátás Budapest nevezetességeire, a nyugodt hajókázás, valamint a koktélok teszik ezt az eseményt kihagyhatatlanná mind a turisták, mind a helyiek számára.

A budapesti koktélhajós városnézés 2024. szeptember 5. (csütörtök) este 19:00 órakor indul a város központi hajókikötőjéből, a Duna partjáról. A program során a hajó a legszebb budapesti nevezetességek mellett halad el, így tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy a város esti fényeit élvezze egy koktél mellett. 

A jegyek online megvásárolhatók, és az előzetes foglalás erősen ajánlott, hogy biztosan részt vehessen ezen az exkluzív élményen. A program ára:

  • Teljes árú jegy: 12 900 Ft 
  • Diákjegy: 11 900 Ft.

Hogyan egészíti ki a Beerstro14 az élményt?

Miután megtapasztalta a koktélhajózás varázsát, nincs is jobb módja annak, hogy lezárja az estét, mint egy ízletes vacsora a Beerstro14 steakhouse étteremben. A hangulatos hely híres prémium minőségű steakjeiről, friss alapanyagaikról és széles sörválasztékáról, ami tökéletesen illik a koktélhajós városnézés után.

A Beerstro14 ideális választás lehet akár egy baráti vacsorához, akár egy romantikus randevúhoz, miután kiszállt a hajóról. Az étterem hangulatos környezete, professzionális kiszolgálása és lenyűgöző ételkínálata biztosítja, hogy az este folytatása éppolyan emlékezetes legyen, mint maga a hajóút.

Miért érdemes kombinálni a hajózást és a vacsorát?

A budapesti koktélhajós városnézés önmagában is nagyszerű program, de egy vacsorával kombinálva igazán teljessé válik az este. Az élmény összekapcsolja a látványos városnézést a kulináris élvezetekkel, így egy igazán komplex programban lehet része. A Beerstro14  különleges ízei és a hajózás eleganciája tökéletes harmóniában vannak, ami garantálja, hogy ne csak az estét élvezze, de hosszú távú emlékekkel is gazdagodjon.

Hogyan foglaljon helyet a koktélhajóra és az étterembe?

A koktélhajós programra egyszerűen online is foglalhat helyet, ahol az indulási időpontokat és az árakat is megtalálja. Javasolt előre lefoglalni a jegyeket, hogy biztosan legyen helye, különösen a nyári hónapokban, amikor nagy az érdeklődés. A Beerstro14 steak house-ba szintén ajánlott előre asztalt foglalni, hogy a vacsora során biztosítva legyen a helye.

A két program kombinálásával egy igazán különleges estét tölthet Budapesten, ahol a város szépsége és a kulináris élvezetek összefonódnak.

Oszd meg ezt a cikket!

Facebook
Pinterest

Ez is érdekelhet:

Feltöltés alatt...

Emlékezetes vacsora

Mitől lesz emlékezetes egy vacsora?

Egy emlékezetes vacsora több, mint csupán finom ételek elfogyasztása; egy igazán felejthetetlen élmény a hangulat, a kiszolgálás és a helyszín összhangjától válik különlegessé.  A vacsoraélmény fontossága és az ételek minősége

Elolvasom »
Véresen sütött steak

Véresen tökéletes Halloween steak ajánlatok

A Halloween nemcsak a jelmezekről és a cukorkákról szól, hanem a gasztronómiai élvezetekről is. Az igazán hátborzongató estéhez elengedhetetlen egy tökéletes steak.  Ebben a cikkben bemutatjuk a Beerstro14 különleges Halloween

Elolvasom »
Beerstro14 átlátszó logo

Telefon: +36 70 551 3599
E-mail: beerstro14@gmail.com
Cím: 1053 Budapest, Károlyi utca 12.

BEERSTRO14 Projekt Kft.  

adószám: 26254539-2-41

Niytvatartás
Scroll to Top