Blog

Mit tudunk az ételről?

Minden ételünket szeretettel és kiváló minőségű hozzávalókkal készítjük, nagy gondossággal főzzük, tiszteletben tartva a megfelelő sütési és főzési időt. 
Ülj be hozzánk, lazíts, készítsd el kóstolj meg egy jó sört vagy bort és élvezd a BEERSTRO páratlan hangulatát…

Milyen hőmérsékleten kínáljuk a borokat

Milyen hőmérsékleten kínáljuk a borokat?

A borok tárolása és felszolgálása nem csupán művészet, hanem tudomány is. A megfelelő hőmérsékleten felszolgált borok ízvilága sokkal jobban érvényesül, így érdemes tudni, mely borokat kell hűteni, és melyeket nem.

Elolvasom »
Borászatok Magyarországon

Hány borászat működik Magyarországon?

A magyar borászatok száma és sokszínűsége igazán lenyűgöző. Az ország minden régiójában találhatunk kisebb-nagyobb borászatokat, amelyek saját, egyedi stílusukkal és ízvilágukkal járulnak hozzá a hazai borkultúra gazdagságához.  Ebben a cikkben

Elolvasom »
Gasztronómiai kalandok

Gasztronómiai kalandok Budapesten 2024-ben

Budapest 2024-ben is bőséges gasztronómiai programokkal várja a kulináris élmények szerelmeseit. A megrendezett gasztrotúrák és kóstolók különleges lehetőséget kínálnak arra, hogy mélyebb betekintést nyerjünk a főváros ínycsiklandó kínálatába. Legyen szó

Elolvasom »
Pünkösd a Beerstro14-ben

Pünkösd a Beerstro14-ben – Ünnepeljünk együtt!

Pünkösd közeledtével a Beerstro14 különleges, és egyedi menüvel várja vendégeit! Ünnepeljük együtt ezt a különleges alkalmat egy felejthetetlen estével, ahol a tökéletesen elkészített steak-ek, finom sörök és minőségi borok garantáltan

Elolvasom »
Milyen bor illik a halhoz

Milyen bor illik a halhoz?

Amikor borválasztásra kerül sor a halételek mellé, sokan automatikusan a fehérborok felé fordulnak, ami nem véletlen. A fehérborok frissessége, gyümölcsössége és savassága harmonikusan kiegészíti a halak finom, gyakran visszafogott ízvilágát.

Elolvasom »
Scroll to Top