Blog

Mit tudunk az ételről?

Minden ételünket szeretettel és kiváló minőségű hozzávalókkal készítjük, nagy gondossággal főzzük, tiszteletben tartva a megfelelő sütési és főzési időt. 
Ülj be hozzánk, lazíts, készítsd el kóstolj meg egy jó sört vagy bort és élvezd a BEERSTRO páratlan hangulatát…

Steak sütési fokozatok

Milyen steak sütési fokozatok vannak?

A steak sütési fokozatok ismerete elengedhetetlen, ha tökéletes steaket szeretnénk készíteni. Most bemutatjuk a különböző sütési fokozatokat a rare-től a well-done-ig, és megosztunk néhány hasznos tippet, amelyekkel lenyűgözheti a vendégeit. 

Elolvasom »
Ünnepeljük az euro 2024-et

Ünnepeljük az EURO 2024-et a Beerstro14-ben

Az EURO 2024 Labdarúgó Bajnokság közeledtével a futballrajongók szíve egyre gyorsabban dobog. Június 14. és július 14. között Európa legjobb csapatai mérik össze erejüket, és Magyarország is képviselteti magát ezen

Elolvasom »
Milyen hőmérsékleten kínáljuk a borokat

Milyen hőmérsékleten kínáljuk a borokat?

A borok tárolása és felszolgálása nem csupán művészet, hanem tudomány is. A megfelelő hőmérsékleten felszolgált borok ízvilága sokkal jobban érvényesül, így érdemes tudni, mely borokat kell hűteni, és melyeket nem.

Elolvasom »
Borászatok Magyarországon

Hány borászat működik Magyarországon?

A magyar borászatok száma és sokszínűsége igazán lenyűgöző. Az ország minden régiójában találhatunk kisebb-nagyobb borászatokat, amelyek saját, egyedi stílusukkal és ízvilágukkal járulnak hozzá a hazai borkultúra gazdagságához.  Ebben a cikkben

Elolvasom »
Gasztronómiai kalandok

Gasztronómiai kalandok Budapesten 2024-ben

Budapest 2024-ben is bőséges gasztronómiai programokkal várja a kulináris élmények szerelmeseit. A megrendezett gasztrotúrák és kóstolók különleges lehetőséget kínálnak arra, hogy mélyebb betekintést nyerjünk a főváros ínycsiklandó kínálatába. Legyen szó

Elolvasom »
Scroll to Top